Siirry sisältöön

Reseptit ja vinkit

Gold&Green® -tuotteista löydät täydellisen kasvipohjaisen ratkaisun suosikkiruokiisi. Voit valita mutkattomat valmiiksi maustetut tuotteet tai maustaa oman makusi mukaan. Valinta on sinun – ei tehdä yksinkertaisesta ja iloisesta asiasta, ruoanlaitosta, liian vaikeaa. Täältä löydät tietoa kasvipohjaisesta syömisestä.

Herkullista nyhtökauraa

Gold&Green® Nyhtökaura® Nyhtökaura® paistuu pannulla rapeaksi ja imee itseensä makua. Sen mehevä rakenne sitoo maut itseensä ja antaa tilaa luovuudelle keittiössä. Valitse reseptit kotoiluun tai makumatkailuun.

Mistä meidät on tehty?

Gold&Green® on aina tarkoittanut laadukkaita raaka-aineita ja turhien lisäaineiden minimointia. Viisaasti valituilla ainesosilla ja tinkimättömällä maustamisen taidolla voimme luvata, että saat maksimaalisesti hyvää makua, miellyttävää suutuntumaa ja vain tarkoin harkitut apuaineet. Huomaat sen, kun katsot pakettiin: raaka-ainelistahan näyttää melko lyhyeltä!

Paljon pienessä paketissa

Katsoitko kaupassa kilohintaa ja hämmennyit, kun vertaat esimerkiksi lihan hintaan? Gold&Green® -tuotteet ovat erittäin täyttäviä, ja saatat huomata, että totuttua pienempi annos riittää. Se johtuu siitä, että tuotteiden proteiinipitoisuus on korkea ja ne sisältävät myös kunnon määrän ravintokuitua. Nämä molemmat saavat sinut tuntemaan itsesi kylläiseksi nopeammin ja pidempään kuin ehkä odotitkaan.

Toinen ero lihatuotteisiin on se, että Gold&Green® -tuotteiden kypsentäminen ei juurikaan aiheuta painohävikkiä.

Siksi yhdestä paketista riittää neljällekin herkuttelijalle.

Search