Siirry sisältöön

Reseptit ja vinkit

Gold&Green® -tuotteista löydät täydellisen kasvipohjaisen ratkaisun suosikkiruokiisi. Voit valita mutkattomat valmiiksi maustetut tuotteet tai maustaa oman makusi mukaan. Valinta on sinun – ei tehdä yksinkertaisesta ja iloisesta asiasta, ruoanlaitosta, liian vaikeaa. Täältä löydät tietoa kasvipohjaisesta syömisestä. Gold&Green® Nyhtökaura® ja Delikaura® ovat nyt uudistuneet gluteenittomiksi ja entistäkin maukkaammiksi.

Jatka selaamista tai valitse tästä, mitä reseptejä haluat katsoa.

Herkullista nyhtökauraa

Gold&Green® Nyhtökaura® paistuu pannulla rapeaksi ja imee itseensä makua. Sen mehevä rakenne sitoo maut itseensä ja antaa tilaa luovuudelle keittiössä. Valitse reseptit kotoiluun tai makumatkailuun. Gold&Green® Nyhtökaura® on uudistunut gluteenittomaksi ja entistäkin maukkaammaksi.

Delikaura – mutkaton herkku

Valmiiksi maustettu Gold&Green® Delikaura® on parasta esimerkiksi salaattiin, nuudeliruokaan tai pizzan täytteeksi. Se on herkkuproteiini kaurasta ja palkokasveista vauhdikkaaseen, huolettoman hyvään arkeen. Gold&Green® Delikaura® on uudistunut gluteenittomaksi ja entistäkin maukkaammaksi.

Mistä meidät on tehty?

Gold&Green® on aina tarkoittanut laadukkaita raaka-aineita ja turhien lisäaineiden minimointia. Viisaasti valituilla ainesosilla ja tinkimättömällä maustamisen taidolla voimme luvata, että saat maksimaalisesti hyvää makua, miellyttävää suutuntumaa ja vain tarkoin harkitut apuaineet. Huomaat sen, kun katsot pakettiin: raaka-ainelistahan näyttää melko lyhyeltä!

Gold&Green sopii nyt entistäkin useammalle, sillä Nyhtökaura ja Delikaura ovat uudistuneet gluteenittomiksi ja entistäkin maukkaammiksi.

Paljon pienessä paketissa

Katsoitko kaupassa kilohintaa ja hämmennyit, kun vertaat esimerkiksi lihan hintaan? Gold&Green® -tuotteet ovat erittäin täyttäviä, ja saatat huomata, että totuttua pienempi annos riittää. Se johtuu siitä, että tuotteiden proteiinipitoisuus on korkea ja ne sisältävät myös kunnon määrän ravintokuitua. Nämä molemmat saavat sinut tuntemaan itsesi kylläiseksi nopeammin ja pidempään kuin ehkä odotitkaan.

Toinen ero lihatuotteisiin on se, että Gold&Green® -tuotteiden kypsentäminen ei juurikaan aiheuta painohävikkiä.

Siksi yhdestä paketista riittää neljällekin herkuttelijalle.

Search