Siirry sisältöön

Tuotteet

Herkullisia hetkiä keittiössä

Gold&Green® tarkoittaa herkullisia makuja ja hyviä ruoanlaittohetkiä. Ihan tavallista ruokaa, jonka valmistaminen ja syöminen tuntuu hyvältä – ja voit tehdä sen juuri omalla tavallasi. Gold&Green® tuotteista löydät täydellisen kasvipohjaisen ratkaisun suosikkiruokiisi.

Gold&Green Nyhtökaura

Gold&Green® Nyhtökaura® on juuri makuusi taipuva raaka-aine, joka imee itseensä suosikkimausteidesi aromit. Nyhtökaura rakastaa paistinpannua ja palkitsee sinut rapealla paistopinnalla sekä sopivalla purutuntumalla. Voit valita sen myös valmiiksi maustettuna, ja aina ilman turhia lisäaineita.

Gold&Green Delikaura

Gold&Green® Delikaura® maittaa kylmänä ja lämpimänä, heti valmiina syötäväksi. Käytä esimerkiksi eväspatongin täytteenä, salaatin lisukkeena tai pizzan päällä. Tämä saa ja pitää syödä ilman pitkiä valmisteluja.

Käyttövalmiit kasviproteiinit

Kun haluat sen kaikkein helpoimman reitin keittiöstä lautaselle, valitse herkulliset, lämmittämistä vaille valmiit tuotteemme. Näistä tuotteista löydät oivan valinnan street food –henkisiin annoksiin, mutta myös kotoisiin koko perheen arkiruokiin ja myös keittoihin ja patoihin.

Gold & Green® vegenugeteista on helppo valmistaa tutut ruoat kasvipohjaisina. Ne on tehty herneproteiinista ja sisältävät roimasti kasvivoimaa, proteiinia ja rautaa, joiden riittävä saanti on tärkeää jokaiselle, ei vain kasviperäistä ruokavaliota noudattaville. Rapeat nugetit ovat helppo valinta kasvispainotteiseen ruokavalioon. Kokkaa maukasta ja ravitsevaa ruokaa koko perheelle ja muuta maailmaa ateria kerrallaan. Paista herkullinen pinta pannulla tai uunissa, dippaa, kietaise tortillan väliin, lisää salaattiin tai kokoa kulhoruoaksi nuudelien tai riisin kanssa. Syö hyvää, tee hyvää. 

Gold & Green® vegekuutioista on helppo valmistaa tutut ruoat kasvipohjaisina. Ne on tehty herneproteiinista ja sisältävät roimasti kasvivoimaa, proteiinia ja rautaa, joiden riittävä saanti on tärkeää jokaiselle, ei vain kasviperäistä ruokavaliota noudattaville. Mehevät vegekuutiot ovat helppo valinta kasvispainotteiseen ruokavalioon, ja niille on myönnetty Sydänmerkki. Paista, mausta ja nauti lisukkeiden kera. 

Search