Siirry sisältöön

Tuotteet

Herkullisia hetkiä keittiössä

Gold&Green® tarkoittaa herkullisia makuja ja hyviä ruoanlaittohetkiä. Ihan tavallista ruokaa, jonka valmistaminen ja syöminen tuntuu hyvältä – ja voit tehdä sen juuri omalla tavallasi. Gold&Green® tuotteista löydät täydellisen kasvipohjaisen ratkaisun suosikkiruokiisi. Gold&Green® Nyhtökaura® ja Delikaura® ovat nyt uudistuneet gluteenittomiksi ja entistäkin maukkaammiksi.

Gold&Green Nyhtökaura

Gold&Green® Nyhtökaura® on juuri makuusi taipuva raaka-aine, joka imee itseensä suosikkimausteidesi aromit. Nyhtökaura rakastaa paistinpannua ja palkitsee sinut rapealla paistopinnalla sekä sopivalla purutuntumalla. Voit valita sen myös valmiiksi maustettuna, ja aina ilman turhia lisäaineita. Gold&Green® Nyhtökaura® on uudistunut gluteenittomaksi ja entistäkin maukkaammaksi!

Gold&Green Delikaura

Gold&Green® Delikaura® maittaa kylmänä ja lämpimänä, heti valmiina syötäväksi. Käytä esimerkiksi eväspatongin täytteenä, salaatin lisukkeena tai pizzan päällä. Tämä saa ja pitää syödä ilman pitkiä valmisteluja. Gold&Green® Delikaura® on uudistunut gluteenittomaksi ja entistäkin maukkaammaksi!

Search