Siirry sisältöön

tietoa meistä

Kun puhumme kasvipohjaisista tuotteista, puhumme aivan liian harvoin hyvästä mausta ja kokkailun ilosta. Ruoasta nauttimisesta. Me haluamme valmistaa niin hyviä kasvipohjaisia tuotteita, että niitä syödään etupäässä maukkauden ja toimivuuden vuoksi, uudestaan ja uudestaan. Kaikki muu hyvä seuraa kyllä. Näin kestävistä valinnoista tulee toistuvia ja pysyviä.​

Tarinamme

Gold&Green -tuotteet syntyivät vuonna 2015 halusta kattaa lautaselle hyvänmakuista ja proteiinipitoista kasvisruokaa. Nyhtökaura ja Delikaura ovat jo valloittaneet hyvän ruoan ystävien sydämiä ympäri maailman ja seuraavaa kasvuharppausta otamme juuri, kun luet tätä. Valio osti Gold&Green brändin ja tuotekehitystoiminnan alkuvuonna 2022. Yhdistetyin voimin jatkamme suurella sydämellä uusien, herkullisten ruokahetkien tarjoamista sinulle.

Herkullista sinulle

Lupaamme, että löydät kaupan hyllystä aina uusia hyviä tuotteita, jotka voisivat sopia juuri sinun makuusi. Gold&Green tuotteista löydät täydellisen kasvipohjaisen ratkaisun suosikkiruokiisi.

Vastuullisuus

Käytämme tuotteissamme monipuolisia kasvipohjaisia proteiineja, jotka on tuotettu vastuullisesti. Noudatamme hankinnoissamme Valion vastuullisen hankinnan periaatteita.

Search