Siirry sisältöön

ammattilaisille

tervetuloa vastuullisen syömisen airueeksi!

Tutustu, mitä Gold&Green -tuotteet voivat tarjota sinulle. Perehdy, miksi kasvipohjainen ruokailu voi olla menestystekijä, tutustu tuotteisiin ja lataa ammattilaisille tarkoitettuja käyttö- ja reseptioppaita.

Haluatko muuttaa maailmaa?

Joukkoruokailu ja ravintolat toimivat usein ensikosketuksena uudenlaisiin ruokiin, ja trendit valuvat sitä kautta kotikeittiöön. Uusien kokeilujen kynnys on tavallista matalampi vaikkapa lounasruokailussa. Kuluttajat tekevät kestäviä, pysyviä ruokavalintoja vain, jos ruoka maistuu hyvältä. Ja pian samaa halutaan uudestaan, sekä kotikeittiössä. Maailma muuttuu hyvän maun kautta! Tee vastuullinen valinta helpoksi.

Kiinnostavatko uudet asiakkaat?

Kasvipohjainen syöminen on uusi normaali, ja herkullisen, helposti lähestyttävän kasvisruoan tarjoaminen houkuttelee. Saat ja pidät uusia asiakkaita, kun kasvisannos on koko listan herkullisin, kaunein ja ravitsevin. Löydät runsaan määrän ammattikeittiön reseptejä Gold&Green -tuotteille Valio Aimo -verkkopalvelusta.

maineikkaat tuotteet

Tarjoamme helppokäyttöiset ja kuluttajien keskuudessa maineikkaat raaka-aineet ja käyttövalmiit tuotteet nykyaikaiseen kasvisruokaan. Gold&Green Nyhtökaura ja Delikaura ovat uudistuneet gluteenittomiksi ja entistäkin herkullisemmiksi. Tutustu tästä ammattilaiskokoisiin pakkauksiin ja ole meihin yhteydessä, mikäli ratkaisujen löytäminen juuri sinun tilanteeseesi kiinnostaa!

ladattavat oppaat

Lanseeraamme toukokuussa 2024 Gold&Green PRO kasviproteiinituotteet ammattikeittiöön. Gold&Green PRO rouhe, lastut ja paistonkestävät lastut sopivat todella moneen käyttökohteeseen. Myynti alkaa toukokuussa, mutta voitte pyytää näytteitä ja lisätietoja jo ennen lanseerausta. Tutustu tuotteeseen tarkemmin ladattavasta käyttöoppaasta. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä Valio Aimo -myyntiin.

Vastuullisuus

Käytämme tuotteissamme monipuolisia kasvipohjaisia proteiineja, jotka on tuotettu vastuullisesti. Noudatamme hankinnoissamme Valion vastuullisen hankinnan periaatteita.

Search