
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Special diets
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
- 400 g nuudelia
-
2 pkt (à 180 g)
Gold&Green® vegeleikettäGold&Green® vegeleike on kasvipohjainen vaihtoehto kaikenlaiseen ruoanlaittoon. Rapean maukkaat vegeleikkeet sopivat moniin tuttuihin ruokiin, kuten…
- 2 porkkanaa
- 1 paprika
- 1 parsakaali
- 1 kevätsipulia varsineen
- ripaus suolaa
Kastike
- 1 pala (2 cm) tuoretta inkivääriä
- 1 valkosipulin kynsi
- ½ dl Hoisin-kastiketta vegaanista
- ½ dl soijakastiketta
- ½ dl vaahterasiirappia
- ½ dl riisiviinietikkaa
- ¼ dl rypsiöljyä
- ½ rkl chilitahnaa
Lisäksi
- 0 kg rypsiöljyä paistamiseen
Jaa resepti
Ohje
- Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä.
- Leikkaa Vegeleike pieneksi kuutioksi. Leikkaa porkkana ja paprika suikaleiksi. Leikkaa parsakaalin kukinnot pienemmiksi. Hienonna kevätsipuli.
- Valmista kastike. Hienonna inkivääri ja valkosipuli. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
- Kuumenna wokkipannu ja paista ensin Vegeleike rapeaksi. Siirrä pois pannulta. Lisää 1 rkl rypsiöljyä pannulle. Paista porkkanaa, paprikaa ja parsikaalia kuumalla pannulla muutaman minuutin ajan. Lisää nuudelit ja kastike. Kääntele sekaisin, kunnes kastike on imeytynyt. Lisää joukkoon paistettu Vegeleike ja kevätsipuli. Mausta ripauksella suolaa.
Special diets
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
177 kcal
Proteiini
7,2 g
Hiilihydraatti
24,2 g
Rasva
4,9 g
Tyydyttynyt rasva
0,6 g
Ravintokuitu
2,6 g
Suola
1,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- rypsiöljyä