
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Special diets
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
-
2 pkt (à 180 g)
Gold&Green® vegeleikettäGold&Green® vegeleike on kasvipohjainen vaihtoehto kaikenlaiseen ruoanlaittoon. Rapean maukkaat vegeleikkeet sopivat moniin tuttuihin ruokiin, kuten…
Paahdetut perunat
- 600 g perunaa
- 1 tl öljyä
- ½ tl suolaa
- ¼ tl valkosipulijauhetta
- 0 kg mustapippuria myllystä
Paahdetut kasvikset
- 250 g varsiparsakaalia
- 1 rasia kirsikkatomaatteja
- 1 tl öljyä
- ¼ tl suolaa
- ¼ tl sokeria
- 0 kg mustapippuria myllystä
hernepyre
- 200 g kotimaisia pakasteherneitä
- ½ dl öljyä
- 1 dl tuoretta minttua
- 1 tl valkoviinietikkaa
- ¼ tl sokeria
- ¼ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa Vegeleike viipaleiksi.
- Pese ja leikkaa perunat lohkoiksi. Mausta perunat öljyllä, suolalla, valkosipulijauheella ja pippurilla. Asettele perunat yhteen tasoon uunipellille ja paahda 225 asteessa 10 minuuttia.
- Puolita varsiparsakaalit. Lisää parsakaalit ja tomaatit pellille. Sekoita öljy, suola, sokeri ja pippuri kasviksiin. Lisää Vegeleike pellille. Jatka paahtamista 15 minuuttia.
- Valmista hernepyre. Sulata herneet. Soseuta kaikki hernepyreen ainekset sileäksi tahnaksi blenderissä tai sauvasekoittimella. Tarjoa kasvisten kanssa.
Special diets
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
113 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatti
8,9 g
Rasva
5,8 g
Tyydyttynyt rasva
0,5 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- mustapippuria myllystä
- mustapippuria myllystä