Siirry sisältöön
Nyhtökaura nachoplatter

Nyhtökaura nachoplatter

Flow festivaalillakin ihastuttanut Nyhtökaura nachoplatter onnistuu myös kotikeittiössä! Vegaaninen nachopelti paistetuilla tortillasipseillä ja raikkailla kastikkeilla on rentoa porukalla jaettavaa syötävää. Tämä peltiruoka valmistuu vähällä vaivalla, mausta tinkimättä.

Nyhtökaura nachoplatter

Ainekset

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.


  • 1 pkt (215 g)
    Gold&Green® Nyhtökaura® Meksikoa
    Maukas uutuus seikkailunnälkäisille! Uusi Gold&Green® Nyhtökaura® vie aterian mittaiselle makumatkalle Meksikoon! Pakkauksen mukana tuleva maustekastike…
    Gold&Green® Nyhtökaura® 215 g Mexico
  • 200 g nacho chipsejä

Guacamole

  • 2 avokadoa kuutioituna
  • 1 limen mehu
  • 0 kg suolaa ja pippuria myllystä

Pico de gallo -salsa

  • 1 prk (230 g) salsakastiketta
  • 1 iso tomaatti kuutioituna
  • ½ punasipuli hienonnettuna
  • 1 paprika punainen kuutioituna
  • 1 limen mehu
  • ½ habanero chili hienonnettuna
  • 0 kg suolaa

Habanero fraiche

  • 1 prk vegaanista fraichea
  • 1 limen mehu ja kuoriraaste
  • 1 habanero chili hienonnettuna
  • 0 kg tuoretta persiljaa kourallinen, hienonnettuna
  • 0 kg suolaa ja pippuria myllystä

Veggiekastike

  • ½ pussia (75 g) Valio Oddlygood® Veggie raastetta
  • 4 Valio Oddlygood® Veggie savu viipaletta
  • 2 dl ruokakermankaltaista kasvirasvavalmistetta vegaanista
  • 1 prk vegaanista fraichea

Ohje

  1. Valmista guacamole, salsa ja habanerofraiche sekoittamalla ainekset omissa kulhoissaan.
  2. Valmista veggiekastike. Lisää raaste, viipaleet ja vegaaninen ruokakerma pieneen kattilaan. Lämmitä kastiketta samalla sekoittaen, kunnes veggie on sulanut. Siirrä kattila pois levyltä ja lisää joukkoon vegaaninen fraiche. Sekoita kastike tasaiseksi.
  3. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Levitä nachot leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 5-10 minuuttia, kunnes nachot ovat saaneet hieman paistunutta väriä.
  4. Paista Nyhtökaura pannulla pakkauksen kastikkeessa 2-3 minuuttia. Lisää Nyhtökaura paistettujen nachojen päälle. Lusikoi veggiekastiketta pinnalle.
  5. Lisää guacamole, salsa ja habanerofraiche pinnalle. Viimeistele tuoreilla yrteillä ja limellä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 149 kcal
Proteiini 3,6 g
Hiilihydraatti 11,3 g
Rasva 10,8 g
Tyydyttynyt rasva 2,7 g
Ravintokuitu 2,6 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa ja pippuria myllystä
  • suolaa
  • tuoretta persiljaa
  • suolaa ja pippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Search