
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Special diets
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Punasipuli-tomaattisalaatti
- 1 punasipuli
- 1½ rkl vettä
- 1 rkl sokeria
- ½ rkl punaviinietikkaa
- 250 g kirsikkatomaatteja
- 1 tl öljyä
- ¼ tl suolaa
Limegurtti
- 1 dl Valio Oddlygood® kaurapohjaista gurttia Naturel
- 1 lime
- ripaus suolaa
- ripaus sokeria
Lisäksi
-
1 pkt
Gold&Green® Nyhtökaura® MeksikoaMaukas uutuus seikkailunnälkäisille! Uusi Gold&Green® Nyhtökaura® vie aterian mittaiselle makumatkalle Meksikoon! Pakkauksen mukana tuleva maustekastike…
- 100 g nacho chipsejä
Jaa resepti
Ohje
- Marinoi punasipuli. Kuori ja hienonna punasipuli pieniksi kuutioiksi. Kiehauta vesi, sokeri ja etikka pienessä kattilassa. Siirrä kattila liedeltä, lisää sipuli ja jäähdytä.
- Kuutioi kirsikkatomaatit ja siirrä kulhoon. Lisää öljy ja suola, kääntele sekaisin. Lisää marinoidut sipulit tomaattien sekaan.
- Sekoita limegurtin ainekset keskenään.
- Kuumenna mausteseos paistinpannulla. Lisää Nyhtökaura ja paista muutama minuutti, kunnes Nyhtökaura rapeutuu.
- Kokoa cocktailpalat. Jaa salaatti, Nyhtökaura ja limegurtti nachopalojen päälle. Tarjoa heti.
Special diets
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
94 kcal
Proteiini
5,8 g
Hiilihydraatti
5,9 g
Rasva
4,5 g
Tyydyttynyt rasva
0,4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- sokeria