Siirry sisältöön
Vegaaninen pyttipannu

Vegaaninen pyttipannu

Spydäri, pyttis, pyttipannu - rakkaalla arkiruoalla on monta nimeä. Klassisen pannuruoan vegaaninen vaihtoehto syntyy Gold&Green® vegekuutioista.

Vegaaninen pyttipannu

Ainekset

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.


  • 1 sipuli iso
  • 750 g keitettyä perunaa
  • 2 rkl öljyä
  • 1 tl suolaa
  • ¾ tl kuivattua timjamia
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • 1 rasia (230 g)
    Gold&Green® vegekuutioita
    Gold & Green® vegekuutioista on helppo valmistaa tutut ruoat kasvipohjaisina. Ne on tehty herneproteiinista ja…
    Gold&Green® vegekuutiot 230 g
  • 250 g kirsikkatomaatteja

Lisäksi

  • 2 suolakurkkua
  • 0 kg tuoretta lehtipersiljaa

Ohje

  1. Hienonna sipuli ja kuutioi kypsät, kuoritut perunat. Paista pannulla öljyssä.
  2. Lisää mausteet, vegekuutiot sekä kirsikkatomaatit pannulle. Jatka paistamista hetki.
  3. Viimeistele lohkotuilla suolakurkuilla ja hienonnetulla lehtipersiljalla.

Special diets


Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 90 kcal
Proteiini 4,1 g
Hiilihydraatti 9,4 g
Rasva 3,5 g
Tyydyttynyt rasva 0,3 g
Ravintokuitu 1,7 g
Suola 1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
  • tuoretta lehtipersiljaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Search