Siirry sisältöön
Kermainen sienipasta

Kermainen sienipasta

Herkkusienistä ja vegekuutioista syntyy nopea ja täyteläinen arkipasta.

Kermainen sienipasta

Ainekset

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.


  • 1 rkl rypsi- tai oliiviöljyä
  • 1 sipuli
  • 200 g tuoreita herkkusieniä, ruskeita
  • 1 rkl tuoretta rosmariinia
  • 1 pkt (230 g)
    Gold&Green® vegekuutioita
    Gold & Green® vegekuutioista on helppo valmistaa tutut ruoat kasvipohjaisina. Ne on tehty herneproteiinista ja…
    Gold&Green® vegekuutiot 230 g
  • ½ dl aurinkokuivattua tomaattia
  • 1 prk (3,3 dl) Valio Keittiön kuohukermaa laktoositon
  • ripaus suolaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä

Lisäksi

  • 400 g nauhapastaa
  • 0 kg tuoretta persiljaa

Ohje

  1. Mittaa öljy pannulle. Suikaloi sipuli, viipaloi sienet ja hienonna rosmariini. Lisää pannulle ja kuullota hetki.
  2. Lisää vegekuutiot ja aurinkokuivatut tomaatit pannulle. Paista seosta hetki ja lisää kerma. Mausta pippurilla ja ripauksella suolaa.
  3. Keitä kastikkeen kanssa pastaa ja viimeistele annokset hienonnetulla persiljalla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 245 kcal
Proteiini 7,8 g
Hiilihydraatti 23,3 g
Rasva 12,9 g
Tyydyttynyt rasva 5,8 g
Ravintokuitu 2,4 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • tuoretta persiljaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Search