Siirry sisältöön
Kesäkurpitsamuffinssit

Kesäkurpitsamuffinssit

Kokeile vaihteeksi muffineja suolaisena. Nopea sekoitus ja uuniin paistumaan! Tällä itsetehdyllä herkulla on helppo lämmittää ystävän mieli ja sydän.

Kesäkurpitsamuffinssit

Ainekset

muffinssia

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.


  • 125 g kesäkurpitsaa
  • ½ pkt (à 240 g)
    Gold&Green® Nyhtökaura® Nudea
    Nyhtökaura® Maustamaton sopii jokaisen aterian sydämeen, kotiruokasuosikeista uusiin tuttavuuksiin. Sen mehevä rakenne sitoo maut itseensä…
    Gold&Green® Nyhtökaura® 240 g Maustamaton
  • 2 dl Valio kreikkalaista jogurttia
  • 2 rkl juoksevaa hunajaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 dl öljyä
  • 2 kananmunaa
  • 2½ dl spelttijauhoja
  • 1 dl kaurahiutaleita
  • 1 tl leivinjauhetta

Ohje

  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  2. Raasta kesäkurpitsa ja purista ylimääräinen neste pois. Sekoita kesäkurpitsaraaste, hienonnettu Nyhtökaura, jogurtti, hunaja, suola, öljy ja munat. Lisää jauhot ja leivinjauhe.
  3. Annostele leivinpaperilla vuoratulle muffinipellille tai käytä paperisia muffinivuokia.
  4. Paista uunissa 15–20 min.

Special diets


Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 254 kcal
Proteiini 9,9 g
Hiilihydraatti 19,6 g
Rasva 14,6 g
Tyydyttynyt rasva 2,2 g
Ravintokuitu 2,3 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Search