Siirry sisältöön
Famin rapea kasviswokki
Reseptiyhteistyö

Famin rapea kasviswokki

Famin rapeassa kasviswokissa pääosassa ovat raikkaat, tuoreet raaka-aineet ja mehevät Gold&Green®-suikaleet. Täyteläinen tummakastike sitoo maut yhteen ja tuo lautaselle aasialaisen keittiön tunnelmaa. Värikäs, houkutteleva ja herkullinen ateria hurmaa helppoudellaan ja runsaudellaan niin arkena kuin viikonloppunakin. Tämä resepti on kaikille, jotka haluavat helppoa ja elämyksellistä kasvisruokaa.

Famin rapea kasviswokki

Ainekset

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.


  • 400 g kiinankaalia
  • keltasipulia
  • 2 rkl inkivääriä
  • 20 g valkosipulia
  • 2 porkkanaa
  • 1 l munanuudeleita
  • 2 rkl ruokaöljyä
  • 2 pkt (à 240 g)
    Gold&Green® suikaleita original
    Gold&Green® mureat ja mehevät Original-suikaleet ovat maukas kasvipohjainen vaihtoehto arkikokkailuun. Mureilla ja mehevillä suikaleilla valmistat…
    Gold&Green® Mureat ja mehevät suikaleet 240 g, Original

Kastike

  • 1 kasvisliemikuutio
  • 1 dl kuumaa vettä
  • 2 rkl Hoisin-kastiketta
  • 3 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl hunajaa
  • ½ tl valkopippuria

Viimeistelyyn

  • 0 kg kevätsipulia

Ohje

  1. Suikaloi kiinankaalit, sipuli, kevätsipulit ja porkkanat sekä pienennä valkosipulit ja inkivääri.
  2. Lisää munanuudelit kiehuvaan veteen ja keitä al dente n. 4 min, jonka jälkeen kaada siivilään. Kylmän juoksevan veden alla huljuuttele nuudeleita kevyesti kypsymisprosessin pysäyttämiseksi.
  3. Sekoita kastikkeen ainekset yhteen kulhoon.
  4. Aloita paistaminen lisäämällä 1 rkl ruokaöljyä kuumalle pannulle ja ruskista rapea pinta 2 pkt Gold&Green® Mureat ja mehevät suikaleisiin, jonka jälkeen laita sivuun odottamaan.
  5. Tilavaan pannuun lisää 1 rkl ruokaöljyä ja kuullota valkosipulit, inkiväärit sekä keltasipulit, jonka jälkeen kiinankaalit ja porkkanat. Paista kasvikset pehmeiksi.
  6. Lisää keitetyt nuudelit joukkoon ja kastike.
  7. Lopuksi lisää Gold&Green® Mureat ja mehevät suikaleet ja kevätsipulit.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 179 kcal
Proteiini 9,1 g
Hiilihydraatti 17,2 g
Rasva 7,6 g
Tyydyttynyt rasva 0,9 g
Ravintokuitu 2,4 g
Suola 1,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • kevätsipulia
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa