
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Erikoisruokavalio
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
- 400 g makaronia
- 1 sipuli
- 0 kg öljyä
-
1 pkt
Gold&Green® härkäpapumurua maustamatonSama tuttu Härkis®, nyt osana Gold&Green® -perhettä! Gold&Green® Härkis® härkäpapumuru Maustamaton on kasviproteiini, joka paistuu…
- 200 g Valio Arki® crème fraîchea
- 1 prk Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
- 1¼ pussi Valio Arki® juustoraastetta
- 1 dl Valio Keittiön ruokakerma 10 %
- 2 tl mustapippuria
- 2 tl kuivattua oreganoa
- 2 tl suolaa
- ½ tl jauhettua valkopippuria
Jaa resepti
Ohje
- Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuullota pannulla pienessä tilkassa öljyä hienonnettu sipuli ja kun sipulit ovat läpikuultavia lisää mukaan härkäpapumuru. Paista vielä hetki kuumalla pannulla, jotta härkäpapumuru saa kunnolla rapeutta.
- Sekoita härkäpapumuru-sipuliseos hyvin makaronien joukkoon.
- Öljyä uunivuoka ja kaada makaroni-härkäpapumuruseos vuokaan.
- Sekoita ranskankerma, tuorejuusto, juustoraaste kerma/kauramaito ja mausteet hyvin sekaisin. Kaada seos tasaisesti makaroni-härkäpapumurun päälle vuokaan.
- Paista uunissa n. 200 asteessa n. 30min.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Erikoisruokavalio
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
249 kcal
Proteiini
13,5 g
Hiilihydraatti
21,4 g
Rasva
11,5 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- öljyä