
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni250°C
Erikoisruokavalio
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
- 350 g porkkanoita
- 350 g palsternakkaa
- 4 rkl öljyä
- 1 rkl vaaleaa siirappia
- 1 tl kanelia
- ½ tl suolaa
- ½ dl pinjansiemeniä
-
1 p
Gold&Green® härkäpapusuikaletta lempeä sitruunaSama tuttu Härkis®, nyt osana Gold&Green® -perhettä! Gold&Green® Härkis® härkäpapusuikale Lempeä sitruuna on kasviproteiini, jossa…
- 150 g salaattisekoitusta
- 150 g Valio AURA® juustoa
- 1 dl granaattiomenan siemeniä
Jaa resepti
Ohje
- Laita kiertoilmauuni lämpiämään 250 asteeseen.
- Kuori porkkanat ja palsternakat ja puolita neljään osaan pituussuunnassa.
- Laita uunipellille ja mittaa joukkoon öljy, siirappi, kaneli ja suola. Pyörittele juurekset mausteissa ja laita uuniin paahtumaan noin 15 minuutiksi.
- Paahda pinjansiemeniä hetki kuivalla pannulla. Varo polttamasta.
- Paista härkäpapusuikaleet rapeaksi ja siirrä sivuun. Anna juuresten ja härkäpapusuikaleiden jäähtyä hieman.
- Kokoa salaatti. Laita salaattisekoitus tarjoiluastian pohjalle tai annoslautasille. Asettele haaleat juurekset ja härkäpapusuikaleet salaatille. Lisää salaattiin murennettu AURA ja viimeistele salaatti pinjan -ja granaattiomenan siemenillä.
- Rouhi päälle hieman merisuolaa ja mustapippuria.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Erikoisruokavalio
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
161 kcal
Proteiini
7,7 g
Hiilihydraatti
6,5 g
Rasva
11,2 g
Tyydyttynyt rasva
2,6 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa