
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Erikoisruokavalio
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Jogurttikastike
- 4 dl Valio Keittiön turkkilainen jogurttia
- 1 valkosipulinkynsi
- ½ tl suolaa 
Pastan ainesosat
- 400 g pennepastaa
- 2 paprikaa
- 2 tomaattia
- 1 sipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 dl rypsiöljyä
-
1 pkt
Gold&Green® härkäpapumurskaa originalSama tuttu Härkis®, nyt osana Gold&Green® -perhettä! Gold&Green® Härkis® härkäpapumurska Original (tai kavereiden kesken ihan…
- ¾ dl Tomaattipyrettä
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- ½ tl suolaa
- 2 dl pastan keitinvettä
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita jogurtin joukkoon pilkottu valkosipulin kynsi ja suola. Laita kylmään tekeytymään.
- Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.
- Pilko pestyt paprikat ja tomaatit. Kuori ja pilko sipulit.
- Kuumenna paistinpannussa öljy. Lisää härkäpapumurska ja paista rapeaksi.
- Lisää paprika- ja sipulisilppu ja paista hetken aikaa. Lisää pilkottu valkosipuli ja tomaattikuutiot.
- Lisää tomaattipyree ja mausteet. Jos seos tuntuu kuivalta lisää joukkoon pastan keitinvettä.
- Tarkista kastikkeen maku ja rakenne.
- Annostele lautaselle pastaa, jogurttikastiketta sekä härkäpapumurskakastiketta.
- Voit viimeistellä annoksen vielä persiljalla.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Erikoisruokavalio
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
178 kcal
Proteiini
5,8 g
Hiilihydraatti
17,7 g
Rasva
8,8 g
Tyydyttynyt rasva
1,7 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa