
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Special diets
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
- 3 suippopaprikaa
- 2 punasipulia
- 250 g miniluumutomaatteja
- 1 tlk (230 g) esikeitettyjä kikherneitä valutettuina
- 1 pussi (28 g) fajita-mausteseosta
- 2 rkl oliiviöljyä
Lisäksi
-
1 pkt (230 g)
Gold&Green® vegenugettejaGold & Green® vegenugeteista on helppo valmistaa tutut ruoat kasvipohjaisina. Ne on tehty herneproteiinista ja…
- 1 prk (n. 225 g) hummusta esim. chilillä maustettua
- 0 kg rucolan lehtiä
- 2 rkl sitruunamehua
Jaa resepti
Ohje
- Pilko paprikat ja punasipulit reiluiksi paloiksi. Laita kasvikset uunivuokaan.
- Sekoita kikherneiden joukkoon mausteseos ja öljy. Lisää vuokaan.
- Paista uunin ylätasolla 225 asteessa 15 min. Lisää vuokaan nugetit, jatka paistamista 10 min.
- Lisää paahdetun salaatin pinnalle hummusta ja rucolaa. Purista pinnalle sitruunan mehua ja tarjoile lämpimänä.
Special diets
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
113 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
8,7 g
Rasva
5,8 g
Tyydyttynyt rasva
0,7 g
Ravintokuitu
2,9 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- rucolan lehtiä