Siirry sisältöön
Paahdettu kikhernesalaatti

Paahdettu kikhernesalaatti

Lämmin salaatti on ruokaisa ja sopii sellaisenaan kasvislounaaksi. Uunissa paahdetut kasvikset ja kikherneet viimeistellään vegenugeteilla, mehevällä hummuksella ja raikkaalla rucolalla.

Paahdettu kikhernesalaatti

Ainekset

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.


  • 3 suippopaprikaa
  • 2 punasipulia
  • 250 g miniluumutomaatteja
  • 1 tlk (230 g) esikeitettyjä kikherneitä valutettuina
  • 1 pussi (28 g) fajita-mausteseosta
  • 2 rkl oliiviöljyä

Lisäksi

  • 1 pkt (230 g)
    Gold&Green® vegenugetteja
    Gold & Green® vegenugeteista on helppo valmistaa tutut ruoat kasvipohjaisina. Ne on tehty herneproteiinista ja…
    Gold&Green® vegenugetit 230 g
  • 1 prk (n. 225 g) hummusta esim. chilillä maustettua
  • 0 kg rucolan lehtiä
  • 2 rkl sitruunamehua

Ohje

  1. Pilko paprikat ja punasipulit reiluiksi paloiksi. Laita kasvikset uunivuokaan.
  2. Sekoita kikherneiden joukkoon mausteseos ja öljy. Lisää vuokaan.
  3. Paista uunin ylätasolla 225 asteessa 15 min. Lisää vuokaan nugetit, jatka paistamista 10 min.
  4. Lisää paahdetun salaatin pinnalle hummusta ja rucolaa. Purista pinnalle sitruunan mehua ja tarjoile lämpimänä.

Special diets


Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 119 kcal
Proteiini 5,4 g
Hiilihydraatti 9,4 g
Rasva 5,9 g
Tyydyttynyt rasva 0,7 g
Ravintokuitu 3,1 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • rucolan lehtiä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Search