Valmistusaika
					Aktiivinen				
				
					30 min				
			
					Yhteensä				
				
					30 min				
			Vaikeustaso
- 
					Ruoanlaiton harrastaja
 - Uuni225°C
 
Erikoisruokavalio
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
- 1 kesäkurpitsa
 - 
												1 pkt (240 g)
																													Gold&Green® Nyhtökaura® MaustamatontaTäysin kasvipohjainen ja gluteeniton Gold&Green® Nyhtökaura® Maustamaton sopii monen lautaselle ja jokaisen aterian sydämeen, kotiruokasuosikeista…
												 - 2 tl (1 rkl) ras el hanout -mausteseosta
 - 1 punainen paprika
 - 1 dl persiljaa
 - 1 dl minttua
 - 1 kevätsipulin varsia
 - 1 granaattiomena
 
Bulgur
- 4 dl vettä
 - ½ rkl rypsiöljyä
 - ½ tl suolaa
 - 2 dl bulguria
 
Kastike
- 3 rkl sitruunamehua
 - 1 rkl vaahterasiirappia
 - 1 tl sinappia
 - 1 tl valkosipulijauhetta
 - 1 tl suolaa
 - 0 kg mustapippuria myllystä
 - ½ dl rypsiöljyä
 
Lisäksi
- 4 sydänsalaattia kerää
 
	Jaa resepti
	Ohje
- Aloita bulgurista. Kiehauta vesi, öljy ja suola kattilassa. Lisää bulgur ja siirrä kattila pois liedeltä. Anna hautua kannen alla 10 minuuttia.
 - Lämmitä uuni 225 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Pilko kesäkurpitsa pieneksi kuutioksi. Lisää kesäkurpitsa ja Nyhtökaura pellille, ripota mausteseos pinnalle. Paahda uunissa noin 15 minuuttia, kunnes kesäkurpitsa on saanut kaunista väriä.
 - Pilko paprika pieniksi kuutioiksi. Hienonna persilja, minttu ja kevätsipuli. Yhdistä salaattikulhossa paprika, yrtit, sipuli ja granaattiomenan siemenet. Lisää joukkoon bulgur, Nyhtökaura ja kesäkurpitsa.
 - Yhdistä kastikkeen ainekset öljyä lukuun ottamatta kulhossa. Lisää öljy ohuena nauhana ja soseuta sauvasekoittimella sileäksi. Kääntele kastike salaattiin.
 - Irrottele lehdet salaatinkeristä. Annostele salaatti salaatinlehdille.
 
Erikoisruokavalio
	Jaa resepti
					Reseptin ravintosisältö / 100 g
					Energia
					83 kcal
				
							
					Proteiini
					4,2 g
				
							
					Hiilihydraatti
					7,5 g
				
							
					Rasva
					3,4 g
				
							
					Tyydyttynyt rasva
					0,3 g
				
							
					Ravintokuitu
					2,2 g
				
							
					Suola
					0,5 g
				
					
			Tiedot ovat suuntaa antavia.			
								
					
			
		
	
													HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:							
				- mustapippuria myllystä