
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Erikoisruokavalio
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Pikkelöidyt punasipulit
- 1 punasipuli
- 1 dl väkiviinaetikkaa
- 1 tl suolaa
- 1 dl sokeria
- 1 laakerinlehti
- ½ tl korianterinsiemeniä
- ½ tl fenkolinsiemeniä
- ½ tl kokonaisia mustapippureita
Maustevoi
- 60 g voita vähäsuolaista
- 1 tl savupaprikajauhetta
- 1 tl, murskattuna valkosipulia
- ⅓ tl suolaa
- ½ tl rouhittua mustapippuria
-
1 pkt (á 240 g)
Gold&Green® suikaleita originalGold&Green® mureat ja mehevät Original-suikaleet ovat maukas kasvipohjainen vaihtoehto arkikokkailuun. Mureilla ja mehevillä suikaleilla valmistat…
Lisäksi
- 0 kg ciabatta -sämpylää pienehkö
- 2 tl French’s sinappia
- ½ prk (á 250 g) Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä jalapeno-cheddar
- 0 kg tuoretta korianteria muutama oksa
- 0 kg säilykejalapenoa muutama
Jaa resepti
Ohje
- Valmista pikapikkelöidyt punasipulit: murskaa korianterinsiemenet, fenkolinsiemenet ja mustapippurit veitsellä tai morttelissa. Pilko punasipuli puolirenkaiksi. Lisää mausteet ja kaikki loput ainekset muovirasiaan ja hölskytä. Jätä maustumaan vähintään puoleksi tunniksi, mutta voit tehdä nämä myös hyvissä ajoin etukäteen.
- Sulata maustevoi voi pannulla. Lisää mausteet ja sekoita. Murenna suikalepaketti käsin pannulle ja ruskista kovalla lämmöllä muutaman minuutin ajan, niin että voi alkaa vaahdota ja ruskistua ja suikaleiden pinta saa väriä. Siirrä kulhoon odottamaan.
- Lämmitä juustokastike mikrossa tai kattilassa.
- Leikkaa leipä pitkittäin kahtia, mutta älä leikkaa kokonaan läpi. Paina leipä leikkuupinta alaspäin pannulle ja lisää tarvittaessa hieman ruskistunutta voita suikaleiden seasta pannulle. Paina leipää minuutin tai kaksi käsin pannua vasten, jotta leivän sisus paistuu hieman. Siirrä lautaselle ja voitele sinapilla.
- Täytä leipä suikaleilla. Kaada päälle juustokastiketta. Lisää hieman pikkelöityjä punasipuleita, chiliä ja korianteria ja sulje kansi. Leikkaa kahteen osaan ja nauti heti.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Erikoisruokavalio
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
195 kcal
Proteiini
9,4 g
Hiilihydraatti
15,7 g
Rasva
9,6 g
Tyydyttynyt rasva
2,9 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
1,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- ciabatta -sämpylää
- tuoretta korianteria
- säilykejalapenoa