 
	Valmistusaika
					Aktiivinen				
				
					45 min				
			
					Yhteensä				
				
					45 min				
			Vaikeustaso
- 
					Ruoanlaiton harrastaja
Erikoisruokavalio
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
- 150 g portobello-sieniä
- 2 sipulia
- 1 paprika
- 2-3 valkosipulinkynttä
- 1 punainen chilipalko
- ½ dl oliiviöljyä
- ½ dl tomaattipyreetä
- 1 tl savupaprikajauhetta
- ½ tl cayennepippuria
- ¼ tl sahramia
- 3 dl tummaa riisiä
- 5 dl kasvislientä
- 
												1 pkt (230 g)
																													Gold&Green® Delikaura® Grillattu tomaattiaTäysin kasvipohjainen ja gluteeniton Gold&Green® Delikaura® sopii monen lautaselle. Se on herkkuproteiini kaurasta ja palkokasveista…
   
- 1 dl valkoviiniä
- 100 g kirsikkatomaattia
- 1 sitruuna
- 1 dl tuoretta persiljaa
	Jaa resepti
	Ohje
- Kuutioi sienet, sipulit ja paprika. Hienonna valkosipulit ja chili. Kuullota kasvikset korkeareunaisessa pannussa tai kasarissa öljyssä yhdessä tomaattipyreen ja mausteiden kanssa.
- Lisää pannulle riisi ja kasvisliemi. Anna hautua kannen alla 20 min.
- Murustele Delikaura pannulle. Lisää (viini) ja puolitetut kirsikkatomaatit. Anna tekeytyä hetki, tarkista suola ja lisää halutessasi maun mukaan.
- Viimeistele paella sitruunalohkoilla ja tuoreella lehtipersiljalla.
Erikoisruokavalio
	Jaa resepti
					Reseptin ravintosisältö / 100 g
					Energia
					126 kcal
				
							
					Proteiini
					4,8 g
				
							
					Hiilihydraatti
					14,4 g
				
							
					Rasva
					4,8 g
				
							
					Tyydyttynyt rasva
					0,6 g
				
							
					Ravintokuitu
					2,5 g
				
							
					Suola
					0,6 g
				
					
			Tiedot ovat suuntaa antavia.			
								
					
			
		
	
												Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa					
				 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																 
																