Valmistusaika
					Aktiivinen				
				
					30 min				
			
					Yhteensä				
				
					30 min				
			Vaikeustaso
- 
					Ruoanlaiton harrastaja
 - Uuni250°C
 
Erikoisruokavalio
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
- 1 valmista pizzapohjaa
 - 1 tlk (400 g) pizzakastiketta
 - 
												1 pkt (230 g)
																													Gold&Green® Delikaura® Grillattu tomaattiaTäysin kasvipohjainen ja gluteeniton Gold&Green® Delikaura® sopii monen lautaselle. Se on herkkuproteiini kaurasta ja palkokasveista…
												 - 1 pussi (150 g) Valio mozzarella raastetta
 - 2 pkt (à 125 g) tuoremozzarellaa
 - 1 rasia (200 g , halkaistuna) kirsikkatomaatteja
 
Lisäksi
- 0 kg tuoreita salvianlehtiä
 
	Jaa resepti
	Ohje
- Valmista pizzataikina ohjeen mukaan tai käytä valmiita pizzapohjia. Ohjeen löydät valio.fi :sta hakusanoilla pizzapohja pellillinen.
 - Jaa taikina neljään osaan ja tee pieniä pyöreitä pohjia. Levitä pohjille pizzakastiketta. Lisää Delikaura murustellen täytteeksi. Ripottele pinnoille juustoraaste.
 - Revi tuoremozzarellaa pizzojen päälle ja lisää tomaatit.
 - Paista pizzat uunin alatasolla 250 asteessa 10-15 min. Viimeistele tuoreilla salvianlehdillä.
 
Erikoisruokavalio
	Jaa resepti
					Reseptin ravintosisältö / 100 g
					Energia
					182 kcal
				
							
					Proteiini
					11,1 g
				
							
					Hiilihydraatti
					10,2 g
				
							
					Rasva
					10 g
				
							
					Tyydyttynyt rasva
					3,7 g
				
							
					Ravintokuitu
					2,5 g
				
							
					Suola
					0,9 g
				
					
			Tiedot ovat suuntaa antavia.			
								
					
			
		
	
													HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:							
				- tuoreita salvianlehtiä