
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Erikoisruokavalio
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
-
1 pkt (220 g)
Gold&Green® Chorizo vegenakkiaUusi kotimainen ja herkullinen Gold&Green® Vegenakki Chorizo on täydellinen valinta kesän grillihetkiin ja vaikkapa chorizo-pastaan!…
- 12 viipaletta leipää, tuoretta
- 0 kg oliiviöljyä
Salsa
- 3 tomaattia
- 1 punasipuli
- 1 valkosipulin kynsi
- 1 rkl limemehua
- 2 rkl lehtipersiljaa, hienonnettuna
- ½ dl makeaa chilikastiketta
- 0 kg suolaa ja mustapippuria ripaus
Jaa resepti
Ohje
- Aloita salsasta pilkkomalla tomaatit, punasipuli ja valkosipuli. Hienonna lehtipersilja. Lisää kaikki salsa-ainekset kulhoon ja sekoita hyvin.
- Leikkaa leipä 12 osaan.
- Paista vegenakkeja sekä leipäviipaleita grillissä tai paistinpannulla niin kauan, kunnes ne saavat hieman väriä pintaan.
- Pilko kypsät nakit pieniin paloihin.
- Lisää leipien päälle runsaasti oliiviöljyä, salsaa sekä nakkeja. Halutessasi viimeistele vielä lehtipersiljalla!
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Erikoisruokavalio
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
144 kcal
Proteiini
6,6 g
Hiilihydraatti
19,3 g
Rasva
3,7 g
Tyydyttynyt rasva
0,1 g
Ravintokuitu
3,2 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- oliiviöljyä
- suolaa ja mustapippuria