Siirry sisältöön
Aramin tofu katsu sando
Reseptiyhteistyö

Aramin tofu katsu sando

Tofu katsu sando on täydellinen yhdistelmä rapsakkaa panko-kuorrutusta, mehevää tofua ja raikasta coleslaw’ta pehmeän leivän välissä. Tämä resepti on suunniteltu niin, että saat aikaan vaikuttavan lopputuloksen ilman monimutkaisia vaiheita ja keittiöstressiä. Täydellinen lounaaksi tai viikonlopun herkutteluun, kun tekee mieli jotain vähän parempaa, mutta vaivattomasti.

Aramin tofu katsu sando

Ainekset

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.


Tofu katsu

  • 1 pkt (280 g)
    Gold&Green® tofua original
    Gold&Green® Härkäpapu-Kaura Tofu on uudenlainen tofu, joka valmistetaan härkäpavuista ja kaurasta. Se ei sisällä lainkaan…
    Gold&Green® Härkäpapu-Kaura Tofu 280 g Original
  • 4 rkl vehnäjauhoja
  • 1 kananmuna
  • 1½ dl pankojauhoja tai korppujauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 6 rkl, paistamiseen öljyä

Tonkatsu-kastike

  • 3 rkl ketsuppia
  • 3 rkl soijakastiketta

Coleslaw

  • 70 g jäävuorisalaattia
  • 1 (70 g) porkkana
  • 1 limen mehu ja kuori raastettuna
  • 3 rkl majoneesia
  • 1 tl suolaa

Ohje

  1. Sekoita kulhossa vehnäjauho ja suola. Kaada toiseen kulhoon pankojauhot. Kolmanteen kulhoon voit rikkoa yhden kananmunan ja vispata rakenteen tasaiseksi.
  2. Avaa tofupakkaus ja leikkaa tofu vaakasuunnassa puoliksi. Pyörittele tofupalat ensin vehnäjauhoissa, sen jälkeen kananmunaseoksessa ja lopuksi vielä pankojauhoissa, niin että pankojauhoja on joka nurkassa. Paista tofupalat molemmin puolin runsaassa öljyssä kullanruskeiksi. Mausta tarvittaessa suolalla.
  3. Valmista tonkatsu-kastike yhdistämällä ketsuppi ja soijakastike. Sekoita kunnes seos on tasaista.
  4. Kuori porkkana ja leikkaa pieneksi tai raasta. Leikkaa myös jäävuorisalaatti ohuiksi nauhoiksi. Raasta limen kuori salaatin ja porkkanan joukkoon. Purista toiseen kulhoon 1 limen mehu, lisää 1 tl suolaa sekä 3 rkl majoneesia ja sekoita. Kaada majoneesi salaatin päälle ja sekoita.
  5. Kokoa voileipä niin, että laitat pohjalle 2-3 rkl kastiketta, sitten tofu, salaatti päälle ja voitele myös päällimmäinen leipä 2-3 rkl kastikkeella. Leikkaa leipä puoliksi ja nauti.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 131 kcal
Proteiini 8,5 g
Hiilihydraatti 12,4 g
Rasva 5 g
Tyydyttynyt rasva 0,5 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 2,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa