
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni220°C
Erikoisruokavalio
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
- 800 g varhaisperunoita
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 tl yrttimaustetta
- ½ tl mustapippuria
- 1 tl suolaa
-
1 pkt
Gold&Green® suikaleita originalGold&Green® mureat ja mehevät Original-suikaleet ovat maukas kasvipohjainen vaihtoehto arkikokkailuun. Mureilla ja mehevillä suikaleilla valmistat…
- 70 g babypinaattia
- 1 punasipuli
- 1 puolikas kurkku
- ½ sitruunan mehu
- 0 kg tuoretta basilikaa
Jaa resepti
Ohje
- Pese varhaisperunat huolellisesti ja puolita ne. Levitä perunat uunipellille leivinpaperin päälle ja lisää oliiviöljy sekä mausteet. Sekoita hyvin, jotta mausteet tarttuvat kaikkiin perunoihin. Paahda 220-asteisessa uunissa 20 minuuttia.
- Lisää pellille suikaleet ja paista vielä 10 minuuttia.
- Leikkaa punasipuli ohuiksi suikaleiksi ja pilko kurkku lohkoihin. Lisää tarjoiluastiaan babypinaatti, punasipuli ja kurkku. Kaada päälle uunissa paahdetut perunat sekä suikaleet ja sekoita ainekset.
- Viimeistele salaatti sitruunan mehulla sekä tuoreella basilikalla.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Erikoisruokavalio
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
108 kcal
Proteiini
4,6 g
Hiilihydraatti
10,7 g
Rasva
4,6 g
Tyydyttynyt rasva
0,6 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta basilikaa