
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Erikoisruokavalio
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
- 350 g pastaa (esim. farfalle)
-
1 pkt (240 g)
Gold&Green® suikaleita paprikaGold&Green® mureat ja mehevät suikaleet paprikalla maustettuna ovat maukas kasvipohjainen vaihtoehto arkikokkailuun. Mureilla ja mehevillä…
- 1 rkl rypsiöljyä
- 1 pieni sipuli
Jogurttikastike
- 1 prk (400 g) Valio Keittiön turkkilaista jogurttia
- 3 valkosipulinkynttä
- ½ tl suolaa
Paprikavoi
- 100 g Valio voita
- 1 rkl paprikajauhetta
Lisäksi
- 250 g kirsikkatomaatteja
- 0 kg tuoretta lehtipersiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
- Paista suikaleet öljyssä pannulla. Kuori ja hienonna sipuli ja lisää se pannulle. Paista, kunnes suikaleet ovat rapeita.
- Sekoita jogurtin joukkoon hienonnettu tai raastettu valkosipuli. Mausta suolalla.
- Kiehauta pienessä kattilassa voi ja paprikajauhe.
- Kokoa annokset: lisää lautasille pastaa, jogurttikastiketta ja paistettuja suikaleita. Valuta päälle paprikavoita ja viimeistele puolitetuilla kirsikkatomaateilla sekä hienonnetulla lehtipersiljalla.
Erikoisruokavalio
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
221 kcal
Proteiini
7,2 g
Hiilihydraatti
20 g
Rasva
11,9 g
Tyydyttynyt rasva
5,2 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta lehtipersiljaa