
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Erikoisruokavalio
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
- 1 l maissilastuja
- 150 g kirsikkatomaatteja
- 150 g säilykemaissia
- 1 punasipuli
- 2 rkl rypsiöljyä
-
1 pkt
Gold&Green® härkäpapumurskaa texmexSama tuttu Härkis®, nyt osana Gold&Green® -perhettä! Gold&Green® Härkis® härkäpapumurska Texmex on makoisan herkullinen ja…
- 3 dl tacokastiketta
- 1 prk Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddar
Lisäksi
- 0 kg jalapenoja
- 0 kg tuoretta korianteria
- 0 kg limetin lohkoja
Jaa resepti
Ohje
- Levitä maissilastut leivinpaperin päälle uunipelille. Puolita tomaatit ja valuta maissinjyvät. Kuori ja suikaloi sipuli.
- Kuumenna öljy paistinpannussa, lisää härkäpapumurska ja paista muutama minuutti. Kaada joukkoon salsakastike ja kuumenna. Levitä kastike lastujen päälle.
- Ripottele pinnalle tomaatit, maissinjyvät, sipulit ja jalapenot. Lusikoi koko komeuden päälle juustokastike.
- Paista 200 asteisessa kiertoilmauunissa noin 10 minuuttia. Ripottele päälle korianteria ja limelohkoja.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Erikoisruokavalio
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
228 kcal
Proteiini
6,9 g
Hiilihydraatti
20,6 g
Rasva
12,6 g
Tyydyttynyt rasva
2,6 g
Ravintokuitu
2,3 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- jalapenoja
- tuoretta korianteria
- limetin lohkoja