Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Erikoisruokavalio
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
- 350 g pastaa
-
250 g
Gold&Green® härkäpapusuikaletta valkosipuli & yrtiSama tuttu Härkis®, nyt osana Gold&Green® -perhettä! Gold&Green® Härkis® härkäpapusuikale Valkosipuli & Yrtit on helppokäyttöinen…
- 1 punainen chilipalko
- ½ dl pinjansiemeniä
- 3 dl pestoa
- 0 kg oliiviöljyä
Lisäksi
- 0 kg mustapippuria
- 0 kg Parmesaania, raastettuna
- 0 kg tuoretta basilikaa
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Halkaise chili, poista siemenet ja suikaloi. Paista chilisuikaleet, pinjansiemenet ja härkäpapusuikaleet oliiviöljyssä.
- Vähennä hellan lämpötilaa. Lisää pasta sekä pesto pannulle ja kaada päälle reilusti oliiviöljyä. Sekoita hyvin ja paista pari minuuttia miedolla lämpötilalla.
- Rouhi päälle mustapippuria ja viimeistele parmesaanilla ja tuoreella basilikalla
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Erikoisruokavalio
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
361 kcal
Proteiini
13,9 g
Hiilihydraatti
26,5 g
Rasva
21,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,6 g
Ravintokuitu
2,7 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- oliiviöljyä
- mustapippuria
- Parmesaania, raastettuna
- tuoretta basilikaa