
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Erikoisruokavalio
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
-
1 pkt (250 g)
Gold&Green® härkäpapumurua maustamatonSama tuttu Härkis®, nyt osana Gold&Green® -perhettä! Gold&Green® Härkis® härkäpapumuru Maustamaton on kasviproteiini, joka paistuu…
- 2 tl kuivattua oreganoa
- 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
- 100 g Parmesaania, raastettuna
- 2 prk tomaattipastakastiketta
- 500 g gnoccheja
- 200 g ranskankermaa
- 1 ruukku basilikaa
- 125 g mozzarellaa
Jaa resepti
Ohje
- Lämmitä uuni 200 asteeseen.
- Mausta härkäpapumuru kuivayrtillä. Yhdistä valutettujen aurinkokuivattujen tomaattien, parmesaanin, tomaattipastakastikkeen ja gnocchien kanssa.
- Laita puolet seoksesta uunivuokaan. Lusikoi päälle ranskankerma ja lisää muutama revitty basilikanlehti. Laita loppu gnocchiseos vuokaan. Asettele päälle kirsikkatomaatit.
- Paista uunin alatasolla noin 35 minuuttia, kunnes gnocchit ovat kypsiä. Jos pinta tummuu liikaa tai paistos tuntuu liian kuivalta, niin laita päälle folio paistamisen loppuvaiheessa.
- Lisää päälle revitty mozzarella ja jatka paistamista vielä 5 minuuttia. Viimeistele basilikalla.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Erikoisruokavalio
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
84 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
3,6 g
Rasva
5,1 g
Tyydyttynyt rasva
1,1 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa