
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Erikoisruokavalio
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
- 2 porkkanaa
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 sipuli
-
1 pkt
Gold&Green® härkäpapumurua umamiSama tuttu Härkis®, nyt osana Gold&Green® -perhettä! Gold&Green® Härkis® härkäpapumuru Umami on syvän- ja hyvänmakuinen,…
- 1 tlk tomaattimurskaa
- 1 rkl kuivattua oreganoa
- 1 tl suolaa
- 1 tl rouhittua mustapippuria
Lisäksi
- 400 g spagettia
- 0 kg tuoretta basilikaa
- 0 kg parmesaania
Jaa resepti
Ohje
- Raasta porkkanat. Kuullota kattilassa pienessä tilkassa öljyä ensin sipulia ja porkkanaa – lisää joukkoon myös härkäpapumuru ja paista rapeaksi.
- Lisää tomaattimurska ja mausta yrteillä, suolalla ja pippurilla. Anna hautua n. 20 min keskilämmöllä.
- Tarjoa keitetyn spagetin kanssa. Halutessasi voit ripotella pinnalle parmesaania sekä tuoretta basilikaa.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Erikoisruokavalio
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
183 kcal
Proteiini
8,8 g
Hiilihydraatti
24,7 g
Rasva
4,7 g
Tyydyttynyt rasva
0,6 g
Ravintokuitu
2,3 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta basilikaa
- parmesaania