Siirry sisältöön
Kanattomat tacot à la Seksico® Tacos
Reseptiyhteistyö

Kanattomat tacot à la Seksico® Tacos

Kanattomat tacot tarjoavat yhdellä puraisulla raikkaita ja lempeän tulisia makuja. Herkulliset Gold&Green® suikaleet tuovat tacoihin kanamaista makua, ja makuelämyksen viimeistelee Seksico Salsa Roja -chilikastike. Täydellinen ruoka illanistujaisiin tai viikonlopun herkutteluhetkiin!

Kanattomat tacot à la Seksico® Tacos

Ainekset

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.


Täyte

  • 2 pkt (à 240 g)
    Gold&Green® suikaleita original
    Gold&Green® mureat ja mehevät Original-suikaleet ovat maukas kasvipohjainen vaihtoehto arkikokkailuun. Mureilla ja mehevillä suikaleilla valmistat…
    Gold&Green® Mureat ja mehevät suikaleet 240 g, Original
  • 1 dl öljyä
  • 1 tl suolaa
  • 30 g achiotetahnaa

Pico de gallo

  • 5 tomaattia
  • 1 punasipulia
  • 1 ruukku tuoretta korianteria
  • 0 kg raastettua limen kuorta
  • 2 limen mehu
  • 0 kg suolaa oman maun mukaan

Lisäksi

  • 0 kg maissitortilloja
  • 0 kg Seksico Salsa Roja -kastiketta
  • 0 kg Valio Keittiön crème fraîchea
  • 0 kg limetin lohkoja

Ohje

Täyte

  1. Sekoita suikaleet öljyn, achiotetahnan (tai korvaavien mausteiden) ja suolan kanssa. Anna maustua jääkaapissa noin tunnin ajan.
  2. Paista marinoidut suikaleet pannulla keskilämmöllä, kunnes ne saavat rapean pinnan.

Pico de gallo

  1. Kuutioi tomaatit ja punasipuli pieniksi paloiksi, ja hienonna korianteri.
  2. Raasta limen kuori ja purista limen mehu joukkoon. Mausta suolalla oman maun mukaan ja sekoita hyvin.

Lisäksi

  1. Lämmitä tortillat ja täytä ne rapeaksi paistetuilla suikaleilla, pico de gallolla, Seksico Salsa Roja -kastikkeella ja nokareella crème fraîchea.
  2. Viimeistele limetin lohkoilla.

Vinkki

Halutessasi voit käyttää anchiotetahnan sijaan 3 tl paprikajauhetta ja 2 tl juustokuminaa.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 191 kcal
Proteiini 9,1 g
Hiilihydraatti 4,9 g
Rasva 14,6 g
Tyydyttynyt rasva 1,2 g
Ravintokuitu 2,3 g
Suola 1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • raastettua limen kuorta
  • suolaa
  • maissitortilloja
  • Seksico Salsa Roja -kastiketta
  • Valio Keittiön crème fraîchea
  • limetin lohkoja
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Search