Siirry sisältöön
Härkis-carbonara
Reseptiyhteistyö

Härkis-carbonara

Klassikkoannos pasta carbonara saa Härkis härkäpapumurusta hauskoja, muruisia pilkkuja ja muhkeasti makua.

Härkis-carbonara

Ainekset

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.


  • 350 g spagettia
  • 1 pkt (250 g)
    Gold&Green® härkäpapumurua umami
    Sama tuttu Härkis®, nyt osana Gold&Green® -perhettä! Gold&Green® Härkis® härkäpapumuru Umami on syvän- ja hyvänmakuinen,…
    Gold&Green® Härkis® härkäpapumuru 250 g Umami
  • 1 dl Valio Keittiön kuohukermaa
  • 2 dl, raastettuna parmesaania
  • 0 kg suolaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • kananmunan keltuaista

Ohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Paista härkäpapumuru rapeaksi kuumalla pannulla öljyssä. Laita hetkeksi sivuun.
  3. Lämmitä kerma pannussa. Lisää puolet parmesaanista ja härkäpapumuru. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Yhdistä pasta ja härkäpapumurukastike. Ripottele päälle loput parmesaanista.
  5. Anna jokaisen syöjän sekoittaa keltuainen kuuman pastan joukkoon. Viimeistele halutessasi yrttisilpulla.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.

Erikoisruokavalio


Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 305 kcal
Proteiini 14,7 g
Hiilihydraatti 35 g
Rasva 11,1 g
Tyydyttynyt rasva 3,7 g
Ravintokuitu 2,1 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Search