
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Erikoisruokavalio
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
- 350 g spagettia
-
1 pkt (250 g)
Gold&Green® härkäpapumurua umamiSama tuttu Härkis®, nyt osana Gold&Green® -perhettä! Gold&Green® Härkis® härkäpapumuru Umami on syvän- ja hyvänmakuinen,…
- 1 dl Valio Keittiön kuohukermaa
- 2 dl, raastettuna parmesaania
- 0 kg suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 4 kananmunan keltuaista
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Paista härkäpapumuru rapeaksi kuumalla pannulla öljyssä. Laita hetkeksi sivuun.
- Lämmitä kerma pannussa. Lisää puolet parmesaanista ja härkäpapumuru. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Yhdistä pasta ja härkäpapumurukastike. Ripottele päälle loput parmesaanista.
- Anna jokaisen syöjän sekoittaa keltuainen kuuman pastan joukkoon. Viimeistele halutessasi yrttisilpulla.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Erikoisruokavalio
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
305 kcal
Proteiini
14,7 g
Hiilihydraatti
35 g
Rasva
11,1 g
Tyydyttynyt rasva
3,7 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- mustapippuria myllystä