
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Erikoisruokavalio
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
- 2 paprikaa viipaloituna
- 1 kesäkurpitsa viipaloituna
- 1 punasipuli viipaloituna
- 250 g kirsikkatomaatteja
- 1 rkl rypsi- tai oliiviöljyä
-
1 pkt (240 g)
Gold&Green® Nyhtökaura® MaustamatontaTäysin kasvipohjainen ja gluteeniton Gold&Green® Nyhtökaura® Maustamaton sopii monen lautaselle ja jokaisen aterian sydämeen, kotiruokasuosikeista…
- 2 tl ras el hanout -mausteseosta
Couscous
- 4 dl couscousia
- 4 dl vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- 1 rkl savupaprikajauhetta
- 1 rkl juustokuminaa
- 1 tl kurkumaa
Tarjoiluun
- 1 granaattiomena
- 0 kg tuoretta minttua
- 0 kg tuoretta lehtipersiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Aloita couscousista. Kiehauta vesi ja lisää siihen liemikuutio sekä mausteet. Ota kattila liedeltä ja lisää couscous kuumaan veteen. Anna turvota kannen alla n. 5 min.
- Paahda kasvikset pannulla kovalla lämmöllä.
- Sekoita pannulla öljy, Nyhtökaura ja ras el hanout -mausteseos. Paista muutama minuutti.
- Yhdistä couscous, kasvikset ja Nyhtökaura. Viimeistele granaattiomenan siemenillä ja tuoreilla yrteillä.
Erikoisruokavalio
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
87 kcal
Proteiini
4,6 g
Hiilihydraatti
11,8 g
Rasva
1,7 g
Tyydyttynyt rasva
0,2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta minttua
- tuoretta lehtipersiljaa