
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Erikoisruokavalio
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
- 5¾ dl Orzo jyväpastaa
-
1 p
Gold&Green® härkäpapusuikaletta lempeä sitruunaSama tuttu Härkis®, nyt osana Gold&Green® -perhettä! Gold&Green® Härkis® härkäpapusuikale Lempeä sitruuna on kasviproteiini, jossa…
- 2 valkosipulinkynttä
- 3 vartta kevätsipulia
- 2 raastettua sitruunankuorta
- ½ dl sitruunamehua
- 50 g Parmesaania, raastettuna
- 2½ dl Valio Keittiön kuohukermaa
- 1½ dl pastan keitinvettä
- 1 tl suolaa
- 0 kg sokeria ripaus
- 0 kg chilihiutaleita ripaus
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Ota keitinvettä talteen kaksi desiä.
- Paista härkäpapusuikaleet rapeaksi ja siirrä sivuun.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Pilko kevätsipulit vartta myöden.
- Raasta hyvin pestyjen sitruunoiden kuori ja purista mehu.
- Kuullota öljyssä valkosipuli ja sitruunan kuoriraaste. Lisää sitruunamehu, kaurakerma, pastan keitinvesi, parmesaaniraaste, suola ja sokeri. Kiehauta ja pyöräytä sekaisin pastan sekä kevätsipulin ja härkäpapusuikaleiden kanssa.
- Raasta pinnalle runsaasti parmesaania ja ripottele päälle chilihiutaleita.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Erikoisruokavalio
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
232 kcal
Proteiini
9,2 g
Hiilihydraatti
26,4 g
Rasva
9,5 g
Tyydyttynyt rasva
4,3 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sokeria
- chilihiutaleita